We sew it with you - for you!

Šijeme to s vami - pre vás!

Nič nepoteší človeka ako človeka človeka...
Ale nie, chceli sme povedať, že nič nepoteší človeka viac ako oblečenie, ktoré sedí ako konečník na šabli. No ruku na srdce!
Koľko času bude trvať nájsť niečo také?
A ako dlho vám táto vec drží tvar a sedí vám ako odliatok?
My v TheG poznáme odpovede na tieto otázky!

Rozumieme vám!
Nakupovanie cez internet nie je práve najjednoduchšie. Otázok je ešte viac!
Budem dobrý v S alebo M?
Že L/XL nebudú príliš veľké?
Čo ak sa mi nebude páčiť, môžem to vrátiť?
Nemusíte sa pýtať takéto otázky! Za posledných pár rokov sme dostali veľa správ a na ich základe sme vypracovali projekt, kde si každý z vás príde na svoje!

Jednoduché a jednoduché!
Aký je postup?
Pre vašu novú objednávku stačí zadať vaše sadzby do poznámky. O zvyšok sa postaráme my! Stačí si vziať krajčírsky meter a zmerať si obvod:

hrudník
pás
rameno
dlžka rukávov
celková dĺžka od ramien dole.

Do dnešného dňa sme šili na mieru len VIP klientom. Ale po dlhom zvažovaní, mnohých otázkach a požiadavkách sme túto možnosť otvorili pre všetkých. Pred pár rokmi sme predsa mali rovnaké problémy ako vy!

Niečo nemôže?
Povedzme, že sa vám nič z našej ponuky nepáči ... Dobre, poznajte 100 ľudí, 100 chutí! My v TheG môžeme splniť vaše dizajnérske sny! Máme naozaj šikovné švy, ktoré dokážu premeniť každú skicu na oblečenie, ktoré neprestanete nosiť! Máte doma obľúbený kúsok, ktorý je perfektne strihaný, no farba už nie je taká živá? Kúsok, ktorý má dokonalý strih, no je už trochu vyťahaný? Kúsok, ktorý... V našom tíme nevieme "nemôže byť" a radi naštartujeme všetky vaše nápady!


Chcem produkt na mieru!

Späť na blog

Zanechať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené.