How has Coronavirus affected TheG?

Ako koronavírus ovplyvnil TheG?

Každý z nás bol nejakým spôsobom zasiahnutý vírusom, ktorý nás prenasleduje už mesiace. Veríme, že už to máme z veľkej časti za sebou a vieme sa svižne pozerať do budúcnosti. Za posledné mesiace sa toho udialo veľa. Myslíme si, že môžeme hovoriť aj za iné e-shopy, ktorým situáciu okolo koronavírusu skôr prospeli ako uškodili. Uzavreté kamenné prevádzky prinútili potenciálnych zákazníkov zostať doma a následne mali čas nakupovať svoje obľúbené produkty online.

Začiatok…


V polovici marca sme zaznamenali nárast tržieb oproti minulému roku o viac ako 20 %. Situácia s opatreniami na zastavenie šírenia koronavírusu nás prinútila prijať prísnejšie kroky a klásť veľký dôraz na bezpečnosť našich zákazníkov. Naše pracovisko sme pravidelne dezinfikovali a každú zásielku naši pracovníci dôkladne zabalili s povinnými rukavicami a rúškom na tvári.

Apríl a máj boli historické!

V prvom rade sa chceme poďakovať za dôveru a lojalitu našich zákazníkov k nám – TheG. Náš zákaznícky servis nie je vždy 110% a nie vždy je objednávka vybavená „bleskovo“. Snažíme sa zlepšovať a zlepšovať naše služby. Nie sme pásová výroba a výrobná kapacita je obmedzená, kým sa vykopnú zákazky, nastáva situácia, že výroba nestíha sprostredkovať 20-30 kusov produktov denne. Výroba rúšok zároveň ovplyvnila našu bežnú prevádzku. Všetky závesy vyrobené v TheG boli vyrobené zo zvyškov bavlny, takže ani kúsok materiálu nezostal nazmar.

Súčasnosť


Aktuálne pripravujeme módne kúsky na leto 2020, s ktorými finišujeme. Niekto si možno povie, že je neskôr oproti iným e-shopom, no my kladieme dôraz na kvalitu a 100% záruku za to, čo uvoľníme do predaja. Ak by mal niektorý zo zákazníkov problém s našimi produktmi, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom nášho zákazníckeho servisu. Opäť sme zaviedli možnosť dobierky a osobného odberu v Nitre a okolí do 30 km.



PS...

Ak by ste chceli našu prácu a výrobu slovenských výrobkov na mieru ešte viac podporiť a zároveň prejaviť dôveru v to, čo robíme, môžete venovať 2%, 5% alebo 10% zo svojej objednávky na vývoj a budúcnosť TheG.




Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať na info@thgeclothing.com a my vám radi odpovieme na vaše otázky.

Sme v tom s vami!
Späť na blog

Zanechať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené.